Menu

Transfer Profits!

Resetiraj

Četrtfinale

 • Written by gexista
 • Category: Content
 • Hits: 2289

ČETRTFINALE

FC Barcelona (krasoticnik) FC Barcelona (krasoticnik) _:_ Everton (WiiiisheR) Everton (WiiiisheR)
Everton (WiiiisheR) Everton (WiiiisheR) _:_ FC Barcelona (krasoticnik) FC Barcelona (krasoticnik)
FC Barcelona (krasoticnik) FC Barcelona (krasoticnik) _:_ Everton (WiiiisheR) Everton (WiiiisheR)
Borussia Dortmund (gazeder) Borussia Dortmund (gazeder) 1:3 Real Madrid (gape) Real Madrid (gape)
Real Madrid (gape) Real Madrid (gape) 5:2 Borussia Dortmund (gazeder) Borussia Dortmund (gazeder)
Borussia Dortmund (gazeder) Borussia Dortmund (gazeder) _:_ Real Madrid (gape) Real Madrid (gape)
Juventus (DeycekSLO) Juventus (DeycekSLO) _:_ Manchester City (SebastinhoSLO) Manchester City (SebastinhoSLO)
Manchester City (SebastinhoSLO) Manchester City (SebastinhoSLO) _:_ Juventus (DeycekSLO) Juventus (DeycekSLO)
Juventus (DeycekSLO) Juventus (DeycekSLO) _:_ Manchester City (SebastinhoSLO) Manchester City (SebastinhoSLO)
Tottenham (malekula75) Tottenham (malekula75) _:_ Bayern Munchen (mralev) Bayern Munchen (mralev)
Bayern Munchen (mralev) Bayern Munchen (mralev) _:_ Tottenham (malekula75)Tottenham (malekula75)
Tottenham (malekula75) Tottenham (malekula75) _:_ Bayern Munchen (mralev) Bayern Munchen (mralev)

Donacije!

 • Written by gexista
 • Category: Content
 • Hits: 2709

paypal logoDragi ljubitelji priljubljene fifa serije! Naša stran je v preteklem letu doživela prenovo! Zakupili smo strežnik za tri nadaljna leta, investirali smo v razvoj aplikacije, ki omogoča samodejno vpisovanje rezultatov (boljši pregled nad krogi in nasprotnikovim uporabniškim profilom), omogočili smo prvega sponzorja na strani kateri podeljuje nagrade najboljšim, strmimo k resnosti in pošteni igri vsem udeležencem našega portala!
Ker se trudimo pri ohranjaju fifa scene in slednjo želimo dalje razvijati na območju slovenije, smo kot nekako podporo odprli donacije na strani. Naj bo jasno! Donacije so povsem prostovoljne in na nikakršen koli način obvezne za igranje katerega koli turnirja ali lige na naši strani. Naša stran ostaja brezplačna! Vsekakor pa donacije izboljšujejo organizacijo, število turnirjev/ligaških tekmovanj ter podpirajo razvoj celotnega sistema (spletne aplikacije, podpora strežnika,..).
Donacije sprejemamo izključno preko PayPal-a! Kdor nima urejenega PayPal sistema žal ne mora donirati.
Seveda boste vsi donatorji v zahvalo bili nagrajeni! Vsi, ki boste podpirali razvoj in nadaljevanje naše fifa skupnosti boste za vsak doniran evro prejeli en FS Kredit! 

Kaj so FS krediti?
FS ali Fifa Slovenija Kredite lahko uporabite v ligaških tekmovanjih ali na turnirjih! Z 2 FS krediti v ligaških tekmovanjih prejmete prednost izbire kluba, ne glede na vašo pozicijo v prejšnji sezoni. Klub boste tako izbirali kasneje od drugega igralca le v tem primeru, da je igralec, kateri se je v predhodni sezoni nahajal na višji poziciji, prav tako uporabil 2 FS kredita!
Krediti vam žal ne garantirajo igranje v prvi diviziji, vendar pa vam omogočajo prednost pri izbiri kluba.
Z 1 FS Kreditom imate prednost izbira kluba na turnirjih.
Druge prednosti donatorjev:
- Kot rezerva imate prednost vstopa v ligo
- Donatorji ne prejemajo minus točk (kot je navedeno v pravilih) v primeru da ne odigrajo tekem v roku
- V primeru da donator ne doseže minimalnega števila tekem predprejšnjega roka ni direktno izključen
- Na strani boste označeni v zahvalni knjigi

Hvala!

 • Written by gexista
 • Category: Content
 • Hits: 2388

Hvala! Vaša donacija je sprejeta! Z vašo pomočjo izboljšujemo Slovensko Fifa gaming sceno in skrbimo za nadaljni razvoj trenutne strani! Prosim, da našemu administratorju pošljete mail z naslednjimi podatki: Vaše polno ime, uporabniško ime na strani, paypal e-mail.

Podatke pošljete na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pomota!

 • Written by gexista
 • Category: Content
 • Hits: 2271

Donacija ni uspela ali pa je bila zavrnjena!

Pravila

 • Written by gexista
 • Category: Content
 • Hits: 2924

SPLOŠNO

Pravila tekmovanja so sestavljena z razlogom, da omogočimo nemoteno in korektno tekmovanje. Vsak član FIFA-SLOVENIJA strani je dolžan, da si pravila prebere, se z njimi seznani in jih dosledno spoštuje.

V primeru neupoštevanja ali kršenja pravil, bo vsak kršitelj ustrezno sankcioniran.

Vsako ligaško tekmovanje se bo pričelo in zaključilo v aktualni Fifi. Torej, če se sezona začne igrati v FIFI 15, se bo v FIFI 15 tudi zaključila, ne glede na to, če med sezono izide nova FIFA 16.

Pravila tekmovanja se lahko brez predhodnega obvestila dopolnjujejo zato svetujemo, da spremljate aktualnost pravil. Vse morebitne spremembe oz. dopolnila se bodo za krajši čas zapisala z rdečo barvo.

V primeru, da so pravila v kateri točki nejasna,  je na voljo administrator, da jih dodatno pojasni.

SANKCIONIRANJE

Pravila sankcioniranja bodo kmalu na voljo.

KAKO POVABITI NASPROTNIKA K IGRANJU + NASTAVITVE IN IGRANJE TEKEM

Pravilo bo dopolnjeno ob izidu fife 16.

SPREJEM IN POTRDITEV REZULTATA

Pravilo bo dopolnjeno ob vzpostavitvi strani.

LIGAŠKO TEKMOVANJE

Ligaška tekmovanja bodo razdeljena na podlagi platforme (PS4 liga posebaj, PC liga posebaj, Xbox liga posebaj). Ligaška tekmovanja se lahko delijo na več divizij (1. PS4 divizija, 2. PS4 divizija,..). Tako kakor v realnem svetu se na podlagi uvrščenosti določenega igralca, razvrsti selekcija divizije v prihajajoči sezoni.
Ligaška tekmovanja morajo vsebovati najmanj 8 igralcev. V primeru, da se na ligaško tekmovanje prijavi manj kot 8 igralcev, slednje ne bo izpeljano. V vsaki izmed divizij je maksimalno število igralcev omejeno na 20 igralcev.
Vsak igralec bo proti posameznemu nasprotniku v ligaškem tekmovanju odigral najmanj 2 in največ 4 tekme. Vsaj eno tekmo mora igralec odigrati doma, in vsaj eno tekmo mora igralec odigrati v gosteh. Igralec, ki je v določenem krogu domačin, nasprotnika povabi k igranju. Prva zapisana ekipa je ekipa, ki igra doma in povabi nasprotnika k igranju; PRIMER: Ekipa 1 : Ekipa 2 (Igralec Ekipe 1 je doma in k igranju mora povabiti igralca Ekipe 2).
Igralci lahko v določenem časovnem obdobju odigrajo le tiste kroge, ki so trenutno na strani prikazani. Krogi, kateri še niso prikazani na strani, ne smejo biti odigrani. Vsakršno dogovarjanje in predčasno igranje krogov bomo sankcionirali.
Prepovedano je dogovarjanje tekem. V primeru, da na kakršen koli način dva igralca priredita rezultat v prid enega izmed igralcev, bomo z ustreznimi dokazi ekipama dodelili – 10 točk!
Pravila ligaškega tekmovanja (dodeljevanje točk, uvrstitve,..) so enaka kakor v realnosti. V primeru

TURNIRJI

Turnirje delimo na »Več dnevne« in »Night Cup-e«.
Več dnevni turnir, je turnir kateri ima daljšo časovno omejitev (datum in ura do katerega je potrebno določene tekme odigrati bomo objavili v pravilih vsakega turirja posebaj). Sistem turnirja (direktno izpadanje, skupinski del, št. Tekem) bo opisan pred pričetkom turnirja z novico na strani.
Night Cup je tip turnirja kateri se mora zaključiti v najdaljšem roku 24ih ur. Night cup-i se organizirajo z namenom zabave v zelo kratkem času.
V primeru, da igralec preneha z igranjem večernega turnirja pred njegovim zaključkom, bo ne glede na razlog izključen iz tekmovanja (naprotnik prejme samodejno 3:0 zmago). V primeru, da dva igralca istočasno zapustita igranje v katerem koli krogu pred samim finalom, bo zmaga dodeljena nasprotniku naslednjega kroga.
V primeru, da oba igralca iz pojasnenega razloga ne morata odigrati finalno tekmovanje se slednje prestavi na naslednji dan.

FUT PRAVILA

V pretekli sezoni smo FUT tekmovanje izvajali z vplačili, katera so se zbirala v sklad, ki se je razdelil med najboljše uvrščene igralce tekmovanja. Zbiranje vplačil je potekalo po naslednjem primeru:
»neski se izplačujejo v FUT Coinsih. Administrator in uporabnik gexista bo kupil na transferju bronze igralca Aljaža Struno, ki igra v Italijanski serie B v klubu Carpi. Igralec bo v najavljenem času bil objavljen na transferju. Izbrati boste morali opcijo Buy Now, ki bo v znesku višja za 150 coinsov od uradne prijavnine, sešteje se tudi 5% davek, ki ga fifa pobere ob vsaki prodaji! Primer: Najavljena bo vstopnina za 5.000 coinsov (prišteli bomo 150 coinsov nabavne cene igralca in 5% celotnega zneska) bo cena igralca znašala 5.450 coinsov. Ob prodaji bo tudi razvidno kdo je igralca kupil in bo dobil zeleno luč za sodelovanje na tekmovanju. Na koncu tekmovanja se bo celoten izkupiček razdelil med zmagovalci in višje uvrščenimi igralci. Igralec kateremu se bo nagrada izplačala bo igralca (Aljaž Struna) prodal za vsoto katero si je v tekmovanju priboril (pri prodaji igralca za namenjeno vsoto igralec ne prejme dodatnih 5%, ki jih fifa pobere ob vsaki prodaji). Ostali lahko Struno prodate ali pa si ga obdržite v klubu po želji.«
- fut.fifa-slovenija.com (2014/15)
POVABILO NA TEKMO: Nasprotnika povabite tako, da v ultimate team modu izberete »Friendly Seasons«, tam poiščete vzdevek nasprotnika, kliknete na njegov vzdevek in ga tako povabite v igro.  Prosimo da spoštujete pravilo domačega igralca, in sicer oseba, ki je na strani označena kot domačin povabi nasprotnika k igranju.
Po odigrani tekmi eden izmed igralcev vpiše rezultat v forum pod primerno temo!
Veljajo vse možne ekipe! Določeni igralci imajo več ekip, zato lahko mirno med celotno sezono in katerim koli tekmovanjem menjujete ekipe. 
POZOR! Ne veljajo »training« karte katere izboljšajo sposobnosti igralca. V primeru, da nasprotnik uporablja igralca s training karto, tekmo nemudoma prekinite in ga opozorite na zadevo, če se to ponovi ga prosim prijavite administratorju! PRIMER TRAINING KARTE.
Prav tako ne veljajo loan igralci! Če zasledite loan igralca opozorite nasprotnika na to, če se stvar ponovi prosim javite administratorju. PRIMER LOAN KARTE.

SPLOŠNA PRAVILA MED IGRANJEM

-          Nasprotnik sme prekiniti igro samo v primeru, da ne vpliva na tok igre, se pravi, ko ima posest žoge in ni v fazi napada oziroma ni nasprotnik v fazi napada.

-          Vsi tekmovalci ste dolžni izpolniti pogoj dobre internetne povezave, saj se le tako lahko zagotovijo enaki pogoji tekmovanja. Svetujemo, da pred pričetkom igre preverite kvaliteto povezave. Pogoj za igro, so tri zelene črtice, katere prikazujejo kvaliteto internetne povezave med tekmovalcema. Vsak tekmovalec ima pravico, da v primeru slabše internetne povezave tekmo prekine v prvih 15. minutah igre, ter sporoči razlog zaradi katerega je prekinil tekmo,  in je ne igra, dokler se povezava ne izboljša. V kolikor se tekma ne prekine pomeni, da se igralca strinjata z igralnimi pogoji in kasnejše pritožbe po tekmi niso več mogoče. Tekmovalci ste dolžni obvestiti administratorja o morebitnih primerih neizpolnjevanja brezhibne internetne povezave nasprotnika. To lahko storite v forumu, kliknete zavihek  FORUM in nadaljujete npr. (Prva liga / Opravičila, pritožbe, Druga liga / Opravičila, pritožbe, Tretja liga / Opravičila, pritožbe). V primeru prekinitve tekme zaradi internetne povezave, ki se zgodi zaradi izpada EA serverjev ali intenetne povezave, sta tekmovalca dolžna odigrati tekmo do konca od trenutka prekinitve naprej. Obvezno je tudi povrniti vsa dejstva, ki so se zgodila do trenutka prekinitve (prejeti zadetki, izključitve posameznih igralcev). Do trenutka oz. določene minute, ko je tekmo prekinilo lahko počneta kar želita. Ko ta čas poteče pa z igro normalno nadaljujeta naprej in jo dokončata. V primeru, da tekmovalec iz kakršnega koli razloga tekme ne odigra do konca in jo zapusti ali prekine pred uradnim koncem (najpogosteje se to zgodi v primeru visokega izgubljanja ali v primeru nemoči naproti nasprotniku), je takšno ravnanje potrebno prijaviti na FORUM. Tako dejanje se bo za tistega, ki bo prekinil sankcioniralo s porazom, ter vpisom gol razlike x 3. Torej število prejetih golov do trenutka zapustitve tekme x 3, število danih zadetkov bo avtomatsko 0.

-          Igralnost in potek igre ne bomo omejevali! Npr. Fifa 15 verzija je vsebovala vrsto slabosti, ki so jih nekateri igralci izkoriščali (vodenje žoge iz sredine in dribling do gola, postavitev branilca na golovo črto med izvajanjem prostega strela, itd.). Sami nismo ustvarjalci igre in posledično določenih pomanjkljivosti v igri ne bomo omejevali, če igra to dovoljuje je to skladno s pravili tudi dovoljeno (izjema je pavziranje med napadom).

DOGOVARNJANJE ZA IGRANJE TEKEM

Vsak igralec, ki sodeluje na katerem koli izmed tekmovanj na spletnem mestu fifa-slovenija.com, je dolžan svojega nasprotnika kontaktirati.
Naslednje kontakte smatramo kot veljavna kontaktiranja in pozivanja k igranju tekem:
- Sporočilo preko Playstation sistema (PSN)
- Sporočilo preko zasabnih sporočil fifa-slovenija.com
- Sporočilo preko spletnega mesta facebook.com
Vsak igralec je na sporočilo dolžan odgovoriti v najdaljšem roku treh dni! Igralci, ki na poziv k igranju ne bodo odgovorili v roku, bomo po treh dneh samodejno zmago dodelili kontaktni osebi. Oseba, ki je vzpostavila kontakt mora poslati slikovni dokaz na zasebno sporočilo administratorju ali na forum.
Kazni se oseba izogne le v primeru tehtnega opravičila, s katerim presodimo, da igralec ni bil zmožen odgovoriti na nasprotnikovo vabilo k igranju.

NEZMOŽNOST ZA IGRANJE

Tekmovalci imate tedensko obveznost ( beri, tema zgoraj: Potek sezone in odpiranje novih krogov), katero ste z vključitvijo oziroma z vstopom v tekmovanje avtomatsko sprejeli. Ta obveznost je odigrati predpisano število tekem v roku!
Vsak tekmovalec ima pravico do izostanka, katerega pa mora le pravočasno sporočiti na forum!
Tukaj vse tekmovalce posebej pozivamo, da se držite teh določil, saj neupoštevanja in neizpolnjevanja teh pravil ne bomo oproščali in jih bomo nemudoma strogo sankcionirali.
Torej v primeru nezmožnosti za igranje predpisanih tekem v določenem roku je tekmovalec dolžan to sporočiti na FORUMU pod SVOJO LIGO IN TEMO »Vprašanja, problemi, splošna debata,..« ter navesti opravičljiv razlog.
VSAK IGRALEC, KI NE BO ODIGRAL PREDPISANEGA ŠTEVILA TEKEM V ROKU IN NE BO PRAVOČASNO SPOROČIL RAZLOGA ZA NEODIGRANE TEKME, BO TAKOJ KAZNOVAN, IN SICER:
1. Prekršek = -1 Točka
2. Prekršek = -3 Točke
3. Prekršek = Izključitev

Administratorju je potrebno navesti kratko pojasnilo oziroma razlog za nezmožnost igranja, ter predlagati rok do kdaj želi, da se mu čas za odigranje tekem podaljša.
Administrator nato določi, kaj storiti in o tem obvesti tekmovalca, odločitev pa bo tudi objavil na forumu.
Po izključitvi oziroma odstopu iz lige se naslednjo sezono lahko vrnete, vendar le v najnižji rang tekmovanja.

SANKCIONIRANJE

Vse formacije,razen CUSTOM so DOVOLJENE !
Neskončno zadrževanje žoge na svoji polovici bo sankcionirano ! Slednje mora oškodovani nasprotnik tudi dokazati s tem da to posname ! (Vsi imamo mobilne telefone, ki vsebujejo kamero). To je kot dokazno gradivo katero bo upoštevano.
Vsakršno kršitev predpisanih pravil tekmovanja, neprimerno ali nevljudno obnašanje, nepošteno tekmovanje ali drugo dejanje, ki ni v skladu s fair playem bomo strogo sankcionirali.
Nepoznavanje pravil tekmovanja ne bo razlog, niti izgovor za opustitev morebitnega sankcioniranja.
Sankcioniranje bo potekalo po zelo enostavnem sistemu:
- V primeru kršitve bo igralec prejel najprej 1. opozorilo, sledilo bo 2. opozorilo. TRETJE OPOZORILO že pomeni izključitev iz trenutne sezone, in dokler se aktualna sezona ne konča, vam ne bo dovoljeno sodelovati na turnirjih.
- v primeru neupoštevanja pravil in navodil tekmovanja ali neizpolnjevanja predpisanih obveznosti pa se bo kršitelju prav tako  izdalo opozorilo. V primeru vnovičnih težav se bo izdalo opozorilo pred izključitvijo. Ob vsaki nadaljnji kršitvi pa sledi takojšnja izključitev iz tekmovanja.
Z izključitvijo tekmovalca, bo ta izgubil vse nadaljnje možnosti za vključitev v sistem tekmovanja trenutne sezone.
Tekmovalci, ki boste želeli iz lige izstopiti lahko to storite kadarkoli vendar, morate zato podati razlog administratorju.  Z odobritvijo administratorja, lahko tako ohranite možnost, da se v aktualni sezoni prijavite kot rezerva.
- O morebitnih izjemah in vnovičnih vključitvah v tekmovanje ima pravico odločati zgolj administrator vodja. Odločitve administratorja bodo poštene in dokončne brez možnosti ugovora.
- Vsakršno žaljivo in nesramno obnašanje ali pisanje na forumu se bo brez predhodnega opozorila izbrisalo. Tekmovalec, ki bo neprimerne komentarje širil bo ustrezno sankcioniran.
V primeru, da boste na strani povzročali probleme po izključitvi iz aktualne sezone, bomo vam onemogočili kakršno koli sodelovanje z našo stranjo za dolgoročno časovno obdobje.
- Dvojni račun na spletnem portalu ali več je prepovedan. Prav tako igranje v ligi z več PSN-ji.
- Vsak opomin na strani predstavlja minus točko na lestvici. V primeru, da igralec prejme opomin med igranjem turnirja, se ta tretira kot (-1) handicap za igralca z opominom v naslednji tekmi.

KAJ SANKCIONIRAMO?

- Žaljenje drugih oseb na strani fifa-slovenija (vključujemo katerokoli žaljenje, ki se navezuje na ligo, bodisi na Facebooku, mailu,Twitter, zs na naši strani ali pa celo preko PSNja).
- Neprimerno obnašanje na strani (Prosimo, da na strani spodbujate primerno kulturo. V primeru da vodstvo razsodi akt neprimernega obnašanja posameznika izreče sankcijo).
 - Goljufija - Neustrezno ravnanje v skladu s pravili (Če zapustite igro med igranjem, zapisujete lažne rezultate v svoj prid, namerno spremenite opcije tekme,..).
 - Zavlačevanje tekem (v primeru, da ste online na playstation networku, MORATE odigrati tekme z nasprotnikom ali nasprotniku VSAJ ODGOVORITI, zakaj je ne morete. V primeru, da tekme ne odigrate in ne odgovorite, lahko nasprotnik sproži pritožbo vi pa boste morali imeti tehten razlog za neodigrano tekmo.
- V primeru, da ste bili zmenjeni z igralcem ob določeni uri in se nasprotnik predčasno ne opraviči ter ste ga čakali za odigranje tekme in se nasprotnik ni pojavil, nasprotniku dodelimo opomin, ter avtomatsko zmago za vas (3:0). To pravilo se izniči v primeru, da ima nasprotnik zelo dober razlog za njegovo odsotnost v dogovorjenem času. V primeru, da nasprotnik ne želi odigrati z vami tekme, vendar pa je prav tako online in ne poda nobene ustrezne utemeljitve (zakaj trenutno ne mora odigrat), prejme opomin.
 - V primeru, da boste na PSNju odsotni za teden ali več, morate to najaviti administratorju ali pa objasniti na forumu, v drugem primeru sledi rumeni karton.
- Če igralec preda tekmo oz. da prireja izzid bo sankcioniran ali posledično tudi lahko izključen iz lige.
Administratorji prav tako prevzemamo pravico ocenjevanja situacije in beleženja sankcij situacijam katere zgoraj niso omenjene.

Vpisovanje rezultata

Rezultate vpisujete na forum pod ustrezno temo! Zraven vedno navedite krog tekme za katero vpisujete rezultat!
Vpis rezultata mora biti storjen v najdaljšem časovnem obdobju treh dneh, od trenutka ko je bila tekma odigrana! V drugem primeru tekma ne bo veljavna - tekma bo veljavna le če boste za njo imeli trden dokaz in sicer sliko ali print screen na katerem je jasno viden datum in rezultat tekme ter vaš Origin ali PSN ID.

NADOMESTITVE IZKLJUČENIH OZ. ODSTOPAJOČIH IGRALCEV

Tekmovalci, ki bodo iz lige izključeni ali bodo odstopili svojevoljno bodo nadomeščeni z igralci iz rezerv. Rezerve morajo izbrati nov klub, ki še ni bil izbran v tekoči sezoni. Če se bo Administratorjem zdelo, da bi menjava odstopajočega igralca preveč vplivala na potek sezone, lahko pride do tega, da se temu igralcu vse tekme za tekočo sezono vpišejo s porazom 0:3 in rezerva vstopi šele naslednjo sezono.

OSTALO

Na turnirjih imate pravico igrati vsi člani fifa-slovenija strani, tudi tisti, ki ne sodelujete v ligaškem tekmovanju.
Tekmovalci, ki boste iz ligaškega tekmovanja izključeni (izjema so tisti, ki bodo iz ligaškega tekmovanja izstopil z tehtnim razlogom), boste izgubili tudi pravico nastopanja na turnirskih tekmovanjih.
Pravila se lahko spreminjajo sproti zato jih bolj redno in večkrat preberite!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here