Menu

Konec sezone!

  • Written by gexista
  • Category: Novice
  • Hits: 1283

zahoPrva sezona na prenovljeni Fifa-Slovenija strani je zaključena! Vsem se zahvaljujemo za udeleženost in vas vabimo k branju članka, v katerem opisujemo potek sezone in razkrijemo nekaj novosti prihajajoče sezone!

Najprej čestitamo zmagovalci prve PS4 divizije Sebo13Sebo kateri je naslov osvojil z ekipo Bayern Munchen. V PC ligi pa je zmagovalec divizije deycekslo, kateri je naslov osvojil z ekipo Real Madrid! Izkrene čestitke obema, pripada vam tudi nagrada s strani našega sponzorja playgame.si.

Preden opišemo potek aktualne sezone bomo na kratko razkrili novosti prihajajoče sezone!
Z novo sezono uvajamo DONACIJE, katere bomo bolj natančno razkrili v prihodnjih dneh (prednosti donatorjev, donacijske točke,..)
Z novo sezono prav tako uvajamo NOV SISTEM, kateri ne bo potreboval več administratorjev za osveževanje lestvice! Sistem bo podoben tistemu, ki smo ga že imeli, vendar bo nekoliko izboljšan.
Kdaj začnemo z izbiranjem ekip nove sezone? Čez pribljižno en teden, sledite novicam na strani! Točen datum razkrijemo ta vikend!

1. PS4 Liga

1.PS4

Lestvica prve PS4 divizije prikazuje stanje lestvice v nedeljo 22.11. ob razpisanem zaključku sezone! Drugo uvrščenemu igralcu elzanjusufi96 je nažalost zmanjkalo zadostno število tekem za zmago v 1 diviziji. Čas je odločil in Sebo13Sebo slavi v 6. Fifa sezoni in 1. sezoni FIFE 16. Žal tudi igralec Jan_bego ostal brez točk po tem ko ni odigral dveh tekem! Tretje mesto si prislužuje PumaDrifter z ekipo Chelsea FC!
Slednji igralci v rdeči zoni (gexista, Spazz3ww, smejkocar in CRI7ICAL_slo) zapuščajo igranje v prvi diviziji.

1. PC Liga

1pc

V 1. PC ligi je deycekslo povsem zasluženo premagal svoje nasprotnike in si prislužil prvo mesto in naslov 14. sezone! Četrti zaporedni naslov deycku z ekipo Real Madrid! Drugo mesto zasluženo zaseda TToXiG z ekipo Manchester United, nekoliko ne povsem jasno pa zaseda tretje mesto jeraj99 z ekipo PSG (osebi DaviiX je z boljšo gol razliko zmanjkala tekma).
V rdeči coni izpada so se znajdli malekula75, avannex, pubilegenda in bizy76 kateri bodo nadaljevali v drugi diviziji!

2. PS4 Liga

2ps4notpc

Žal je bila 2. PS4 liga nekoliko manj resna, vendar kljub temu smo dobili 4 najboljše igralce, ki bodo v naslednji sezoni igrali v 1. diviziji. Torca1950_1911, delicko, Tigrcek7 in tominhodo009, čestitke ob uvrstitvi v prvo divizijo!

2. PC Liga

2.PS4

V drugi PC ligi je prav tako primanjkoval element resnosti, vendar smo kljub temu dobili štiri igralce, ki bodo v naslednji sezoni nastopali v prvi PC diviziji! Zoran180, aralk7, belaj10 in Larde5, čestitke ob uvrstitvi v prvo divizijo!

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here