Menu

FUT Transfer market gibanja!

  • Written by gexista
  • Category: FUTips
  • Hits: 3033

V katere igralce se splača vložiti? Kako se bodo cene na transferju spreminjale? Katere so metode za predvidevanje pri spremembah cen? To je le peščica izmed vprašanj, ki si jih dnevno zastavimo, ko obiščemo transfer market. Dobro bi bilo poznati različne metode, ki bi nam pomagale pri predvidevanju odzivov na transferjih in si tako ustvarimo večji klubski profit.

Od izida fife so večini igralcev cene drastično padle. Cene so padle predvsem tistim igralcem, kateri so se v začetni fazi prodajali pod 50.000 coinsov. Ostalim, bolj zaželjenim igralcem pa od dneva izida cena narašča. 
Prvi prihajajoči transfer boom predvidevamo, da se bo zgodil po 20. decembru. Okoli božiča bo zaradi praznika veliko uporabnikov prejelo fifo in si tako začelo z izgrajevanjem ekipe. Takrat predvidevamo, da bodo cene nekoliko narasle in se bo transfer market zopet stabiliziral. Torej tukaj bi bilo pametno vložiti v igralce, kateri so za svojo pozicijo eni izmed boljših v svoji ligi. V angleški ligi naprimer priporočam, da kupite igralce kot so Mirallas, Paulinho, Coleman,.. kateri se trenutno prodajajo po ceni nižji od 2.000 coinsov. Predvidevamo da bo njihova vrednost po 20. decembru enkrat višja. Prav tako priporočamo, da si naredite zaloge nekoliko dražjih igralcev, kot so Walker, Schurle, Lukaku, Remy, katerim bo cena v tistem obdobju prav tako narasla. Na zgornjih primerih sem podal le nekaj zanimivih igralcev, katere bodo novi uporabniki želeli pripeljati v svoj klub, bistvo je da z igranjem tekem, opazujete katere igralce imajo nasprotniki v ekipi in jih po tem takem skušate pripeljati v klub, da jih boste lahko prodali po višji ceni v prihajajočem obdobju.
Izpostavil bi primer Eden-a Hazarda, kateri se je lani prodajal za kar milion coinsov, letos pa je njegova cena bistveno nižja. Hazardu cena iz dneva v dan narašča, saj je igralec definitivno daleč najboljša izbira v angleški premier ligi na levi tako vezni kakor napadalni poziciji. Vendar pozor, letos lahko cena hazarda ne bo tako drastično narasla, saj lahko EA izda team of the week karto katero bo klasični hazard gold karti očitno zbila vrednost. Na primeru lanske sezone lahko povemo, da EA ni izdala boljše karte za izbrano igralno pozicijo in prav tako ni Hazarda izboljšala v nobenem pogledu. V primeru, da se bo letos ponovila lanska zgodba, bo hazard po januarskem prestopnem roku bistveno dražji. Podali smo le primer, po katerem lahko dojamete, kako deluje vrednost določenega kvalitetnega igralca v igri. V bundes ligi imamo na levem boku Alabo, kateremu bo cena prav tako konstantno rasla, če EA ne izda igralca, ki bo vsaj malo konkuriral Alabi.

Torej katera metoda najbolje napove kako se bodo gibale cene pri določenih igralcih? Enostavno spremljajte gibanje cen med igralci na Xboxu in PS4 konzoli. V primeru, da cena igralca na Xbox konzoli pade, je zelo velika verjetnost, da bo cena na PS4 konzoli prav tako padla. Variacijo cen med konzolami lahko spremljate TUKAJ.

 

*Objava je zapisana na podlagi predvidevanj in ne 100% dejstev

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here