Menu

PS4 UPDATE

  • Written by gexista
  • Category: Novice
  • Hits: 1070

ps3wall

V PS4 ligi je moč opaziti veliko neresnosti ter zelo malo odigranih tekem. Prav zaradi tega imamo novega vodjo tekmovanja, da bo tekmovanje odslej potekalo tekoče ter da bomo ažurni (vpisovanje rezultatov in s tem trenutna lestvica bosta vsaj enkrat dnevno osvežena).
Neresni igralci pa bodo po hitrem postopku izključeni iz lige. Čeprav pogoji niso bili strogi ( število odigranih tekem) do zdaj, bodo zdaj še nekoliko milejši, a kdor jih ne bo izpolnil, bo kaznovan z odvzemom točka ali izključitvijo iz lige.
Najprej postavljamo zadnji rok za že odigrane tekme, ki niso zabeležene v tabeli! Do petka, 8.1.2016 pozno zvečer napišite v forum pod temo rezultati še vse rezultate, ki niso vnešeni v lestvici! Ker je bil na začetku sezone drugačen vpis rezultatov, so se nekateri rezultati izgubili, zato preverite, če vašega katerega rezultata ni vnešenega in ga do petka vpišite v forum! Po tem terminu to več ne bo mogoče!
Pogoji- do nedelje, 10.1.2016 do 24.00 ure je potrebno odigrati najmanj 10 tekem (kdor jih ne bo imel in seveda rezultata vpisanega v forum, bo kaznovan z odvzemom točk!
Kdor do istega roka ne bo imel odigranih vsaj 7 tekem pa bo nemudoma izključen iz lige!
Če kdo ima opravičen razlog, da pogojev ni izpolnil, naj to napiše najkasneje do istega roka v forum pod ustrezno temo.
Iz lige pa je že izključen delicko (wolfsburg) in bo takoj nadomeščen z novim igralcem.

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here