Menu

Vpisovanje Rezultatov!

  • Written by gexista
  • Category: Novice
  • Hits: 993

arturoZaradi nepravilnega delovanja skripte smo se vrnili na sistem, ki smo ga uporabljali v prejšnji sezoni! Prosim da vse svoje rezultate zapisujete v forum pod ustrezno temo, tako kot ste to delali v prejšnji sezoni! Vsi dosedaj zapisani rezultati so shranjeni, ker nam je zmanjkalo časa, bomo rezultate vpisali takoj v torek ko se vrnemo iz dopusta! Prosimo vas da igrate le tekme, ki jih še niste odigrali do tega trenutka, vse tekme, ki ste jih odigrali v minulih treh dneh odsotnosti sistema vpisovanja, pa prosim da zabeležite v forum.
V FUT ligi smo prav tako ustvarili enak sistem, tisti ki želite prikazovati svoj logo na lestvici v FUT ligi, prosim da logotip javite administratorju gexista, kateri vam bo ga dodal.
Skripta bo pripravljena z naslednjo sezono, zaradi nepredvidenih okoliščin smo jo morali prestaviti na prihajajoče tekmovanje. Prav tako trenutnega tedna (kazni) ne bomo dodajali. Prosimo da se vsi držite zadanih rokov do naslednjega tedna (nedelja 27.12.).

PS4 IGRALCI POZOR: Nujno potrebujemo nekoga, ki ima dovolj časa na razpolago za ročno vpisovanje rezultatov. Zaradi prevelike obremenjenosti bo administrator gexista težko vodil celotno zadevo, prosim da se vsi zainteresirani zglasite pri administratorju gexista!

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here