Menu

Trading Metode #5 (rivcek)

  • Written by gexista
  • Category: Trading Metode
  • Hits: 1769

pardewOpisal bom trading metodo, katero sam uporabljam in je za moje pojme zelo učinkovita. Kupite poljubnega igralca do 1000 kovancev npr. buy now cena Džeka na trgu je 800 kovancev. Ker bi radi imeli čim večji dobiček kupujemo po Max. Price metodi = 700 coinsov. Ker je v našem primeru malo Džekov za 800 kovancev (Buy Now) ga prodajamo za 850-900 kovancev in tako spodbudimo, da se cena igralca zdvigne.

Priporočam da se trguje le z enim igralcem, ker v nasprotnem primeru ni enakega učinka. Igralec pa se bo prej ali slej prodal.

Igralcem, ki cena v minulih dneh pade ga ne prodajte po nižji ceni, saj si boste tako ustvarjali izgubo. Prej ali slej bo igralcu zopet narasla cena (ponavadi med vikendi - sobote in nedelje).
Ker ne morete biti na računu 24 ur priporočam da igralce kupujete v jutranjih urah saj je takrat cena bistveno nižja, proti večeru pa ta cena naraste in tako boste igralca dosti lažje prodali. Z mojo metodo si lahko v eni uri ustvarite od 4.000 pa do 8.000 coinsov.

A ne pretiravajte, ker če boste uspeli dvigniti ceno igralca se lahko zgodi, da bo cena naslednji dan manjša, vi pa boste ostali z polnim "Transfer List-om" in z tem ne boste mogli prispevati k višanju cen do te mere, da boste lahko hitro prodali toliko igralcev. Priporočljivo je, da kupite igralce le za 50% zmogljivosti vašega "Transfer list-a", ostalih 50% prišparajte za ostale stvari, ki jih lahko shranite v klub in naslednji dan, v primeru padca cene, igralca podate na "Transfer List".
Ta metoda se mi obrestuje, kajti le v 2 dneh sem zaslužil 100.000 kovancev in je preverjena. Metode nisem poskusil na večjih igralcih, vendar pa predvidevam, da pri njih deluje enako. To bom tudi storil, ko v klub pripeljem Hazarda.

Upam, da vam je ta razlaga jasna in da so tveganja kot pri vsaki metodi ampak to je moč pressinga.

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here