Menu

Trading Metode #2 (gexista)

  • Written by gexista
  • Category: Trading Metode
  • Hits: 2818

Cene na trgu so od izida fife 15 drastično padle! Danes lahko določene igralce, zaradi katerih smo v prejšnjem mesecu morali seči globoko v žep, dobimo za zelo nizke cene. Na strani smo pred kratkim objavili Serie A ekipo, katero si lahko zgradite za manj kot 30.000 coinsov, za enako ekipo bi v prejšnjem mesecu odšteli 60.000+ coinsov. Zanimivo je, da določenim igralcem še vedno narašča cena medtem ko je večini igralcem, ki so bolj dostopni cena drastično padla.

 

 

Prvi primer oz. metoda, ki jo bom opisal je metoda team of the week igralcev. Vsak teden se na strani pojavijo team of the week igralci kateri so obarvani v črno. Team of the week igralci so na začetku zelo dragi, vendar pa začne po prvem dnevu cena drastično padati, to pa zato ker jih vedno več igralcev prejme v paketih. V roku treh do petih dneh cena igralcev doseze svoj minimum, saj se ga igralci hočejo čim prej znebiti. Igralca si ga hranite kak teden v klubu ali na transferju (dokler se cena ne stabilizira) in ga nato za 5.000 do 10.000 coinsov več prodate. Preverjena primera katera mi je uspelo kupiti po nizji ceni in nato prodati sta bila Callejon (RM) in Lichsteiner (RB). Oba igralca sem prodal za več kot 5.000 coinsov profita po enem tednu od dosežka najnižje cene. 

Druga metoda, ki jo bom opisal danes je metoda kupovanja non-rare gold igralcev in rare gold igralcev. Na transferju so razni non rare in rare gold igralci, za katere ni velikega interesa. Vemo da se non-rare gold kartice lahko po quick sell opciji prodajo za 300 coinsov, medtem ko rare za 600. Predlagam izbor raznih igralcev kateri so zelo nezanimivi in ostali uporabniki nimajo interesa za njihov nakup (prevsem igralci iz manj kakovostnih lig; Turška, ruska, Nizozemska,..). Ko si izberete igralce jih poiščite in ponudite vsoto 250 coinsov za non-rare igralce in 550 coinsov za rare igralce. Ko jih enkrat kupite samo uporabite funkcijo quick sell in boste na igralca zaslužili 50 coinsov v trenutku. Pozor, to metodo uporablja veliko uporabnikov, zato boste morali poiskati igralca, ki je komaj bil postavljen v prodajo (ponavadi od 55 min - 1 h do izteka prodaje). To lahko storite da izberete opcijo: Max. price: 200, ali pa enostavno zaidete do mesta kjer imajo igralci 1 uro do izteka prodaje.

 

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here