Menu

Trading Metode #1 (gexista)

  • Written by gexista
  • Category: Trading Metode
  • Hits: 2939

V nadaljevanju bom opisal trading metode katere preverjeno delujejo in vam bojo povečale vsoto denarja, ki jo premore vaš klub.
Spodaj omenjene metode so bile v večini testirane in so se iskazale kot delujoče, vendar bom poleg teh opisal tudi par metod katerih sam še nisem sprobal in menim, da se lahko izkažejo kot zelo učinkovite.
Kot prvo je treba poznati pravilo vsake prodaje, pri nakupu igralca se vam od kluba odšteje enako število coinsov kakor ste jih za igralca porabili. Pri prodaji igralca pa morate biti pozorni, saj EA pobere 5% vrednosti vsakega prodanega igralca. Torej z malo računanja lahko ugotovite za koliko se splača določenega igralca prodati. Ko kupim igralca, za vrednost 3.300 coinsov ga prodam z začetno vrednostjo 3.500 coinsov in z buy now vrednostjo 4.000 coinsov. Tako si zagotovim, da ne zaidem v minus in se mi vsak porabljen cent vrne v klub, če eventualno igralca ne prodam na buy now vrednosti. 

Trading Metode vpisane 4.11.2014, gexista

- Meni osebno najljubša trading metoda in s katero sem si do sedaj drastično povečal svoj profit iz tistih manjših številk je metoda prodajanja igralcev, katerim je bila pozicija spremenjena. V določenih ligah je kar problem zapolniti vsa mesta z solidnimi igralci, zato so pri EAju ustvarili različne kartice s katerimi lahko spreminjamo pozicije igralcev. Samo en hiter in oster pogled v angleško ligo in lahko ugotovimo, da večina dobrih krilnih igralcev zaseda pozicijo RM in LM. Igralci, ki želijo igrati z bolj napadalnimi formacijami in potrebujejo dobre igralce na krilnih pozicijah kot so LW in RW so pripravljeni odšteti veliko vsoto denarja za razne igralce, ki v osnovi niso napadalci. Če se ozremo v italijansko ligo lahko ugotovimo, da je situacija obratna in sicer je v Serie A prisotnih več kvalitetnejših igralcev v napadu. Igralci kot so Biabiany, Gervinho, Iturbe,... so zelo iskani na veznih krilnih pozicijah. Kaj torej storiti sedaj? Nikakor ne priporočam kupovanja igralcev na matični poziciji in nato spreminjanja te pozicije z "position change" karto. Zapravili boste dejansko več kot pa jih boste lahko prodali. Enostavno probajte najti igralce na spremenjeni poziciji za najbolj ugodno ceno in jih nato prodajte za višjo vsoto denarja. Bistvo je, da se bolj željeni igralci lažje prodajo in s to metodo tudi to dosežete. Seveda je priporočeno tudi prodaja tudi ostalih pozicij, naprimer Paulinho iz tottenhama je s svojimi atributi (80 defending) ena izmed večjih rib na CDM poziciji.

bronzepack.jpg- Druga trading metoda, ki jo bom danes opisal je metoda trgovanja igralcev z Chemistry positioni. Chemistry positioni avtomatsko dvignejo nekakšno vrednost igralcu saj mu izboljšajo poljubne atribute. Zanimivo, da se na trgu najdejo igralci, katerim so bile že dodeljene chemistry kartice, za enako ceno kakor basic kartice. Določeni igralci pri kupovanju in določanju cen ne spremljajo chemistry atributov, zato priporočam da igralce kupite z bidanjem in z funkcijo "buy now" le če je ta zelo nizka. Fifa igralci, ki si želijo igralce kateri imajo chemistry-e že dodeljen ponavadi kupujejo po "buy now" metodi. Zato priporočam da ob vsaki prodaji zahtevate buy now ceno, katera je naj bo največ 500 coinsov višja od začetne cene.

Pomembno je poznati tudi kateri chemistryi pokrivajo določeno pozicijo. CBji so zelo atraktivni kadar imajo ANCHOR chemistry card, CDMjem je dodeljen BACKBONE, CAM je atraktiven z MAESTROM in ST z HAWK chemistry stilom. Omembe vredna pa sta dva najdražja chemistry stila in sicer HUNTER ter SHADOW. Shadow poviša hitrost igralcu in obrambne sposobnosti zato je več kot primeren za bočne igralce (RB in LB). HUNTER je pa atribut kateri ima zelo veliko vrednost v trenutni fifi. Na primeru iz učerajšnjega dne bom podal: Kupil sem El Shaarawy-a za 5.500 coinsov, naslednji dan sem ga prodal za 6.500. V Hunter atribute se nisem kaj dosti poglabljal vendar verjamem, da so za tiste z več denarja zelo dobra metoda pridobivanja coinsov.

- Tretja in zadnja metoda, ki jo danes opišem je metoda kupovanja Bronze paketov. Metode nisem preizkusil saj temelji na podlagi sreče in je dobiček lahko minimalen. Premium Bronze Paket stane 750 coinsov, v njemu lahko zasledimo igralce, katere enostavno ne bomo mogli prodati ali pa določene ki imajo vrednost tudi nad 10.000 coinsov. Vsekakor se vam to metodo splača lotit tako, da kupite 10 premium bronze packov in njihovo vsebino prodajate na marketu. Fitness kartice imajo kar veliko vrednost in lahko na njih zaslužimo tudi do 1.000 coinsov in si tako pokrijemo vsoto porabljeno za nakup paketa. Tukaj so tudi razne pogodbe ali contractsi katere lahko prodate od 150 coinsov navzgor in ostale stvari katere lahko za neko vsoto denarja prodate na transferju. Vsekakor je ta metoda efektivna, vendar pa vam na koncu dneva v primeru slabe sreče ne bo obrodila velikih sadov.

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here