Menu

VIDEO: Trading Metode #9 (gexista)

  • Written by gexista
  • Category: Trading Metode
  • Hits: 1786

buynowTo je moja prva trading metoda v video obliki. Ker sem prvič ustvaril video za trading metodo, in ob dejanskem trgovanju tudi komentiral sem morda nekatere stvari nejasno obrazložil oz. napačno povedal. Prosim, da si po ogledanem video preberete naslednje stvari za bolj jasno razumevanje metode:

 

- Podajam razlog zakaj ta trading metoda ne-deluje tako efektivno preko FUT Web-app-a: Razlog stoji za tem, da je čas osveževanja nekoliko zamaknjen preko browser-ja. Kljub temu so EA z novo tehnologijo izboljšali osveževanje tudi preko browser-ja, zato boste morda kdaj tudi preko PCja lahko učinkoviti.
- V videu navajam, da v roku pet do deset min mi uspe v klub pripeljati tri do pet iskanih igralcev. Toliko igralcev lahko pripeljete v eni sami minuti! Odvisno je od števila aktivnih transferjev v trenutnem obdobju. Kadar je na trgu več kot 3 mio aktivnih transferjev lahko v sami minuti naberete kup igralcev, katere namenite za prodajo.
- Igralce listajte za eno uro max! Saj vam pri tej metodi pomagajo tisti zadnji trenutki, ko je igralec na prodaji. Prav tako priporočam, da kupujete igralce v vrednosti do 50.000 coinsov in jim ob prodaji buy now opcijo zvišate za najmanj 5.000 coinsov od kupljene cene (če je ta na drugačni poziciji od osnovne pozicije igralca ali pa ima poseben chemistry style zavezan na kartici).
- Trading metoda je le prikazana na podlagi primerov, ki jih uporabljam sam. Lahko ste bolj izvirni in sami najdete igralce na katerih služite coinse. V komentarjih lahko tudi delite vaše izkušnje in mnenja glede metode.

 

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here