Menu

Trading Metode #8 (gexista)

  • Written by gexista
  • Category: Trading Metode
  • Hits: 1739

TOTW1V današnjih trading metodah bomo vpisali vlaganja v IF (in-form) igralce. S katerimi si lahko v določenem času podvojite vaše vložke.
Team of the week igralci izidejo vsako sredo ob 19ih. V paketih katere lahko prejmete v store-u je na voljo 18 igralcev, ki so po mnenju EA v minulem tednu imeli najboljše prestacije. IF igralci so lahko katere koli kategorije (gold, silver in bronze), prejmete pa jih lahko vse do naslednje srede, ko izidejo novi TOTW igralci.
TOWT igralci so unikatni, zato je njihova vrednost toliko višja. Igralca z izboljšanimi atributi in po možnosti na drugi igralni poziciji lahko prejmete le v roku aktualnega tedna, ko je razpisana IF kartica. Zato se v IF igralce izplača vlagati. IF igralce priporočamo, da kupite ko je njihova cena na trgu na najnižji točki. Prav tako priporočamo, da kupite igralca, kateri je za svojo divizijo bolj zaželjen na določeni poziciji. 
Kdaj je torej najboljši čas za nakup IF igralca?
V sredo, ko se zaključi trenutni team of the week v katerem je izbran igralec bil objavljen. Z novim TOTW bo igralec postal redka karta na trgu in bo njegova cena posledično rastla. 
Sam lahko opišem primer clichy-a, IF (82) kateremu karta je že drugič izšla v sklopu TOTW igralcev. Clichya sem v sredo ob izteku aktualne TOTW ponudbe kupil za 140.000 coinsov. Naslednji teden je cena narastla in sem igralca prodal za 200.000 coinsov. Danes (po dveh tednih) je njegova cena že čez 250.000 coinsov. Njegova cena bo še rastla, vse dokler EA ne izda boljše kartice na LB poziciji v angleški premier ligi. 
Seveda morate za vlaganja v take igralce imeti kar nekaj denarja na strani, vendar pa je to zelo efektivna metoda za ustvarjanje ogromnega profita. 
Kdaj prodati igralce?
Tukaj morate biti zelo pazljivi, saj EA svoje ponudbe konstantno spreminja. Na primeru Diega Coste lahko zatrdimo, da vrednost prve IF karte upade, ko se na trgu pojavi druga IF karta igralca. Prva IF karta Diega Coste (86) je v tem tednu izgubila vrednost, ko so na trg postavili drugo IF karto (87). Če boste malo pozorni in tudi preko realnosti spremljali gibanja forme igralcev boste lahko veliko profitirali. Vsekakor menimo, se vložek v igralca ne izplača zadrževati v zelo obširnem časovnem obdobju, zato priporočamo, da igralce prodate po enem mesecu.

Kako individualno iskati in-form igralce si oglejte v naslednjem vide-u:

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here