Menu

Trading Metode #7 (gexista)

  • Written by gexista
  • Category: Trading Metode
  • Hits: 2356

calculatorKot veste EA trenutno na store-u dnevno objavljajo razne ponudbe paketov (FUTmas offers), katere so bolj ugodne od standardnih ponudb in niso na razpolago čez celotno sezono. Ker so tovrstne ponudbe redkejše in bolj privlačne, vse več igralcev kupuje in odpira pakete. Ker veliko igralcev prejme razne karte katere ne potrebuje, se jih posledično želijo čim prej znebiti. Kartice se najlajžje znebijo tako, da jih na transferju prodajo po najnižji buy-now ceni. Ker ta proces vse več uporabnikov izvaja, cene raznim igralcem začnejo padati. V trenutnem obdobju so cene padle več ali manj vsem igralcem, vendar njihova vrednost še ni dosegla tiste najnižje točke. Obeta se nam novi veliki market prelom, kot smo ga doživeli v času black-friday ponudb! 

Kaj je torej market crash? Market crash se pojavi kadar igralci na veliko kupujejo pakete in se želijo njihove vsebine znebiti po hitrem postopku. Cene igralcev so v obdobju market crasha (ki ponavadi traja od 12 -24 ur) najnižje v trenutnem in prihajajočem obdobju! V januarju pričakujemo kar dva market crasha, oba bomo opisali v nadaljevanju:

futmas1. FUTmas market crash:
Prvi market crash se bo pojavil 2.1.15, ko pričakujemo najbolj mamljivo ponudbo pakteov s strani EAja za FUTmas obdobje! Res, da so trenutne raznih igralcev bistveno padle, vendar predvidevamo da bo njihova cena še naprej padala, vse do 2.1. ko pričakujemo popoln zlom cen igralcev na trgu. Kako torej najbolje izkoristiti prvi market crash?
Prvo kar priporočamo je, da si ustvarite nekakšen plan v katerem cenovnem rangu boste igralce kupovali (več ali manj je to odvisno od vaše klubske blagajne). 
Ko ste si izbrali cenovni rang igralca raziščite kateri igralci se v tem cenovnem razredu najbolje prodajajo (najbolje se prodajajo tisti igralci, katere večkrat zasledite v ekipah vaših nasprotnikov - npr. paulinho v premier ligi).
Sedaj ko imate spisek igralcev s katerimi bi trgovali si med 30.12. in 31.12. zabeležite najnižjo buy now opcijo igralca katerega imate na spisku (buy now opcije lahko varirajo, ponavadi so v jutranjih urah nižje in večernih višje, zato priporočamo da si ogledate jutranje cene - do 12:00).
Sedaj ko ste vse zgornje korake izpolnili počakajte na dan 2.1. ko boste veselo začeli z kupovanjem igralcev po smešno nizkih cenah. Igralce, ki ste kupili si shranite na transferje ali pa v klub. Cene bodo z naslednjim dnem doživele viden vzpon, v roku treh dni bodo cene višje od tistih, ki ste jih zabeležili 30.12. Cene bodo predvidoma rasle vse do 12.1. ko predvidoma bo nastopil naslednji market crash! Priporočamo, da se vseh vložkov znebite do 11.1.
Z pomočjo našega TP Kalkulatorja si lahko izračunate dejanski profit, ki si ga ustvarite ob prodaji igralca. Bodite tudi pozorni na dejstvo, da se včasih izplača kupiti več nižje cenovnih igralcev kakor manj dražjih!
Tisti, ki imate več coinsov na razpolago imate tudi enkratno priložnost za sestavo nove ekipe!

2. Team of the year market crash:
EA vsako leto pred polovico januarja izda team of the year igralce! Team of the year so veliko močnejši od team of the week igralcev, zato bodo vsi uporabniki z večjo klubsko blagajno želeli pripeljati v svoje vrste team of the year igralce! Večina premožnejših uporabnikov ima v svojih vrstah veliko team of the week igralcev, kar pomeni, da se bodo tovrstne vsebine želeli znebiti in jih posledično prodajali po bistveno nižji ceni. Ob vsakem team of the year release-u, EA poda posebne pack ponudbe v katerih prejmete tudi igralce, ki ne sodijo v IN-Form kategorijo (navadne non rare in rare kartice). Tovrstnim igralcem bo prav tako cena padla zaradi velikega nakupovanja paketov, zato priporočamo da ponovite vse korake, ki smo jih opisali za FUTmas market crash. Trenutno še ni znan točen datum izida team of the year igralcev. Na raznih forumih se šušlja, da bomo lahko 12.1. izkoristili ponoven kolaps cen na trgu. 
Vsem želimo veliko sreče pri polnjenju klubske blagajne in predvsem veliko pametnega investiranja v zgoraj opisanih obdobjih!

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here