Menu

Trading Metode #6 (gexista)

  • Written by gexista
  • Category: Trading Metode
  • Hits: 1707

659761388001 lOpisal bom trading metodo silver igralcev. V letošnji verziji fife, sem mnenja, da se dosti bolj izplača trgovati z silver igralci, saj si z njimi delamo zelo visoke profite (1.000 + coinsov na prodanega igralca). Za naslednjo metodo je priporočeno, da imate v blagajni že 100.000 coinsov, saj se trgovanje silver igralcev izplača pri igralcih, ki so dražji od 10.000 coinsov. Ta metoda vam bo tudi zelo koristla pri prihajajočem market crashu (FUTmas), saj bodo igralci na zadnji dan prejemali le gold igralce in bo izključno tem cena drastično padla! Silver igralci bodo svoje cene več ali manj ohranili! 
Pri tej metodi morate biti zelo pozorni in pazljivi, vzeti si morate čas! Kot primer vam bom predstavil igralca Abate. Abatejeva najnižja Buy now vrednost 15.11. ob 11:00 je bila 53.000 coinsov. Abateja sem kupil in ga dal na transfer po buy now opciji za 65.000 coinsov, za časovno obdobje 6ih ur! V šestih urah (do 18:00) se abate ni prodal, saj je njegova buy now vrednost narasla le do 60.000 coinsov. Abateja sem re-listal za časovno obdobje 12ih ur. Naslednje jutro sem pogledal na web-app in abate je bil prodan. Samo na enem abateju sem zaslužil 8.750 coinsov čistega profita! Prav tako sem prodal tri Armerote, dva Clyna in enega Muriela! Ta metoda preverjeno DELUJE! Uporabljam jo že dober teden in sem klubsko blagajno napolnil za dobrih 200.000 coinsov profita! Zakaj ta metoda deluje?
Silver igralci varirajo s svojo vrednostjo dosti bolj kakor gold igralci! V določeni točki v dnevu bodo imeli svojo najnižjo vrednost in nato bo ta vrednost naraščala kar 24 ur. Po pribljižno 24ih urah bo ta vrednost zopet upadla in takrat je potrebno zavihat rokave in nakupiti kar nekaj igralcev! Pozor! Vrednost se lahko spremeni tudi v časovnem obdobju 12ih ali 6ih ur, včasi boste morali igralce pustiti na transfer listi kar dva dni, vendar brez dvoma se bodo tej prodali po željeni ceni! Vsekakor morate biti pozorni na silver pack offerje, ki bodo izhajali med FUTmas obdobjem, takrat bo cena silver igralcev bistveno nižja. Poleg tega priporočamo, da ste med celotnim FUTmas obdobjem pazljivi na trgu, saj bodo cene zelo nepredvidljive!
Pri tej metodi je pomembno, da določenega silver igralca čez dan pazljivo spremljate, ugotovite njegovo najnižjo možno ceno in za kakšno ceno se izplača igralca prodati in si potemtakem naredite ogromen profit! Opozoril bi na določene igralce, kot npr. Agbonlahor ali Zuniga, katerim cena ne niha in ta metoda ne pride v poštev!

Komentiranje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom!

Bookmakers bonuses with gbetting.co.uk click here